снимка: Кирил Петков, фейсбук Бившите служебни министри ще представят идеите си

...
снимка: Кирил Петков, фейсбук Бившите служебни министри ще представят идеите си
Коментари Харесай

Кирил Петков показа във фейсбук логото на проекта Продължаваме промяната

снимка: Кирил Петков, фейсбук 

Бившите служебни министри ще показват концепциите си за бъдещо присъединяване в политическия живот на страната в 11 часа в неофициална конюнктура.

Доскорошният стопански министър обнови фотографията на корицата си с логото на  " Продължаваме промяната "

Доскорошният стопански министър в служебното правителство Кирил Петков обнови фотографията на корицата си на своя профил във Фейсбук с логото на бъдещия си политически проект, който ще се споделя " Продължаваме промяната ".

Два дни след като Кирил Петков и Асен Василев обявиха публично, че ще вземат участие в идващите избори към момента не е явен техният мандатоносител, а детайлности към концепциите им за присъединяване в политическия живот се чака да бъдат оповестени на следващия ден, предава dunavmost.com.

Мястото на срещата, на която ще участват и техни съидейници, е център „ Проджект лаб “ на столичния бул. „ Мария Луиза “ №58, оповестиха от " Продължаваме промяната ".

Дали проектът ще бъде показан в зала " Хармония " или в кафето на центъра ще зависи от това какъв брой публицисти и симпатизанти ще заявят наличие.

Срещата ще се излъчва и онлайн във фейсбук.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР